GEALAN S9000

GEALAN sustav S 9000 ujedinjuje kao kombi sustav s 82,5 mm ugradbene dubine sve prednosti i karakteristike središnje i prislone brtve.
Velika ugradbena dubina, 6-komorni profil okvira, krila i prečke te dosljedno tri razine brtvljenja, garancija su odlične toplinske izolacije. Time prozori zadovoljavaju i najveće zahtjeve.
S 9000 je sa svojom dubinom ugradnje od 82,5 mm pogodan za novogradnju kao i za renoviranje te nudi mogućnosti raznolikog oblikovanja.
Središnja brtva u okviru značajno doprinosti poboljšanju toplinske izolacije. Dodatno štiti od prodiranja vlage do okova te tako osigurava jednostavno otvaranje i pri niskim vanjskim temperaturama
S 9000 je konstruiran tako da pruža maksimalnu toplinsku izolaciju. Već i bez dodatnih mjera postiže izvrsni koeficijent prolaza topline Uf do 0,89 W/m2K u varijanti sa središnjom brtvom, te Uf do 0,97 W/m2K u varijanti s prislonom brtvom.
S 9000 se može u potpunosti reciklirati i dokazano je najbolji materijala za proizvodnju PVC prozora.

U sustavu S 9000 također možete koristiti inovativnu RAL(link)-certificiranu tehniku ljepljenja


GEALAN FUTURA S9000

GEALAN-FUTURA® je kombinacija profila u sustavu S 9000 kojim GEALAN pruža mogućnost proizvodnje prozorskih elemenata u boji pogodnih za pasivne kuće prema ift-smjernicama WA-15/2.

Odlična toplinska izolacija postiže se inovativnim dizajnom profila i ciljanom upotrebom IKD® pjene u profilu okvira. Korištenjem ojačanja od 2 mm u okviru od 84 mm prednje širine, kao i u standardnom krilu, GEALAN-FUTURA® zadovoljava statične zahtjeve prozorskih elemenata u boji.

Sa GEALAN-FUTURA®-om mogu se realizirati maksimalne veličine krila od 2,20 m u boji. Korištenjem STV® tehnikom ljepljenja moguće su veličine krila do 2,40 m.

Ispitana Uf vrijednost od 0,89 W/(m²K) potvrđuje odličnu toplinsku izolaciju. S GEALAN-FUTURA®-om u kombinaciji sa STV®-om moguće su maksimalne veličine krila od 2,40 m.