PVC STOLARIJA

Naši PVC elementi (prozori, vrata, stijene) proizvedeni su od PVC profila renomiranog njemačkog proizvođača GEALAN, te surađujemo s jednim od najpoznatijih europskih i svjetskih proizvođača prozorskih okova SIEGENIA AUBI, a ukoliko potrebe naših klijenata zahtijevaju, u mogučnosti smo dobaviti proizvode drugih PVC profila i okova ( salamander, aluplast, maco, vinhaus ).

ALUMINIJSKA STOLARIJA

Aluminijska stolarija je jedna od najkvalitetnijih solucija, ako ne i najkvalitetnija, kod ugradnje ili zamjene stolarije u vašem stanu ili kući. No često se kupci pitaju zašto izabrati baš alu stolariju umjesto povoljnijih rješenja koja se mogu naći na današnjem tržistu.

SJENILA

Žaluzine prvome mjestu služe da sprečavaju ulazak topline i svjetlosti u prostor te dekorativno uljepšavaju prostor i stvaraju hlad na željenom prostoru

Rolete su zaštita koja nam omogućava zaštitu s vanjske strane od različitih vremenskih prilika i neželjenih pogleda.

IZO STAKLO

Staklo čini najveću površinu prozora kroz koje su moguće najviše uštede energije. Odabir i vrsta stakle ne utječe samo na estetski izgled PVC prozora nego i uvelike utječe na njegove tehničke karakteristike u pogledu toplinske i zvučne izolacije.Danas se prilikom proizvodnje PVC stolarije koristi IZO staklo.

TENDE

Rjesenje kao sjenilo za zaštitu vanjskih površina od sunčeve svjetlosti i UV zraka, kao što su terase, lože, balkoni itd. Tkanine tende su otporne na visoke i niske temperature kao i UV zrake.

UGRADNJA

Dosadašnji standardni način ugradnje stolarije podrazumjeva ugradnju pomoću specijalnih turbo vijaka kojima se okvir stolarije pričvršćuje na građevinsku konstrukciju te pur-pjene kojom se ispunjava međuprostor između okvira stolarije i zida.

KLUPČICE

Kod zamjene PVC stolarije najčešće se mijenjaju klupčice koje osim izgleda imaju važnu izolacijsku ulogu, jer sva voda koja se prilikom kiše slijeva niz prozor, pada na vanjsku prozorsku klupčicu, koja ju usmjerava dalje od podnožja prozora kako ne bi došlo do procurivanja.