Tvrtka Rea d.o.o osnovana je 1994 godine. Bavi se prodajom, montažom i demontažom PVC , ALU i drvene stolarije, te završnom obradom nakon ugradnje iste od 2004 godine.

Naši PVC elementi (prozori, vrata, stijene) proizvedeni su od PVC profila renomiranog njemačkog proizvođača GEALAN, te surađujemo s jednim od najpoznatijih europskih i svjetskih proizvođača prozorskih okova SIEGENIA AUBI, a ukoliko potrebe naših klijenata zahtijevaju, u mogučnosti smo dobaviti proizvode drugih PVC profila i okova ( salamander, aluplast, maco, vinhaus ).

Izrađujemo sve vrste prozora, vrata, stijena, kao i razna sjenila i dodatke (komarnici, tende, žaluzine,rolete, grilje) ovisno o Vašim potrebama i željama.

Najviše smo usmjereni na proizvodnju i ugradnju PVC stolarije za obiteljske kuće, adaptirane stanove u starijim zgradama kao i manjim novoizgrađenim stambenim objektima.

Ali, bilo da se radi o malom ili velikom projektu Rea d.o.o. je uvijek tu za Vas.
Kako svim svojim klijentima želimo pružiti mogućnost izbora u našu ponudu smo uvrstili i aluminijsku stolariju renomiranog proizvođača FEAL, čiji se razne vrste aluminijskih konstrukcija najčešće koriste za poslovne prostore i urede.

Nama je zadovoljstvo kupca na prvome mjestu pa stoga nudimo vrhunske brendove po povoljnim cijenama

Jedni smo od rijetkih koji nudimo kompletnu uslugu prilikom promijene vaše dotrajale stolarije, tako kod nas prilikom kupnje stolarije, osim demontaže stare i odvoza iste, možete zatražiti i ponudu za obradu zida oko vaših otvora kao i podzidavanje zida ispod prozora kako bi omogućili ugradnju klupčica po Vašem izboru.

Zbog potreba tržišta, naš se posao proteže kako diljem Hrvatske tako i u susjednim zemljama (BIH, SLO, Austrija)
Poslujemo u vlastitom prostoru koji se nalazi na adresi Žitnjak 12, 10000 Zagreb, gdje se nalazi ured i izložbeni salon.

Biti će nam drago da nas posjetite u našem izložbenom salonu svakoga radnog dana od 8-16 sati i subotom od 9-13 sati, gdje bez obaveze možete razgledati što vam nudimo kao i zatražiti ponudu.